nieuws

Vuilniszak met citroengeur

Horeca

Paardekoper Verpakkingen introduceert deze maand een lusvuilniszak met citroengeur. Deze ecofrisse lus- of trekbandzak is verkrijgbaar in twee formaten: 54 x 64 centimeter en 65 x 80 centimeter. . Beide formaten zijn verpakt op rollen van 15 stuks. De kleur van de luszak is geel en de kwaliteit is, mede door het gebruik van virgin […]

Paardekoper Verpakkingen introduceert deze maand een lusvuilniszak met citroengeur. Deze ecofrisse lus- of trekbandzak is verkrijgbaar in twee formaten: 54 x 64 centimeter en 65 x 80 centimeter.

. Beide formaten zijn verpakt op rollen van 15 stuks. De kleur van de luszak is geel en de kwaliteit is, mede door het gebruik van virgin HDPE, supersterk, aldus Paardekoper. Met de handige lus is de vuilniszak snel en eenvoudig dicht te binden. Het schoonmaakwerk wordt een stuk aangenamer in het café, hotel of restaurant door de frisse geur op de werkplek.

Informatie: Paardekooper Verpakkingen, Oud-Beijerland, tel. (0186) 64 82 22 of www.paardekooper.nl.

Reageer op dit artikel