nieuws

Vuilniszak met citroengeur voor frisse werkomgeving

Horeca

Paardekoper Verpakkingen brengt deze maand een lusvuilniszak met citroengeur op de markt. Deze ecofrise luszak of trekbandzak is verkrijgbaar in twee formaten; 54 x 64 centimeter en 65 x 80 centimeter. Beide formaten zijn verpakt op rollen van 15 stuks. De kleur van de luszak is geel en de kwaliteit is, mede door het gebruik […]

Paardekoper Verpakkingen brengt deze maand een lusvuilniszak met citroengeur op de markt. Deze ecofrise luszak of trekbandzak is verkrijgbaar in twee formaten; 54 x 64 centimeter en 65 x 80 centimeter.

Beide formaten zijn verpakt op rollen van 15 stuks. De kleur van de luszak is geel en de kwaliteit is, mede door het gebruik van virgin HDPE, supersterk, aldus Paardekoper. Met de handige lus is de vuilniszak snel en eenvoudig dicht te binden. Het schoonmaakwerk wordt een stuk aangenamer in cafetaria of lunchroom door de frisse geur op de werkplek.

Informatie: Paardekooper Verpakkingen, Oud-Beijerland, tel. (0186) 648222 of www.paardekooper.nl

Reageer op dit artikel