nieuws

Wandkoelmeubel voor kleine ruimtes

Horeca

Nieuw in het assortiment van Cooling Equipment is het wandkoelmeubel. Een praktisch, stekkerklaar meubel en zeer geschikt op de kleine vierkante meter voor restaurants en hotels. Het wandkoelmeubel is voorzien van dubbelwandig glas aan de zijkanten. De schappen zijn trapsgewijs opgebouwd, zodat de producten goed in het oog springen. Het meubel is 1290 mm hoog, […]

Nieuw in het assortiment van Cooling Equipment is het wandkoelmeubel. Een praktisch, stekkerklaar meubel en zeer geschikt op de kleine vierkante meter voor restaurants en hotels.

Het wandkoelmeubel is voorzien van dubbelwandig glas aan de zijkanten. De schappen zijn trapsgewijs opgebouwd, zodat de producten goed in het oog springen. Het meubel is 1290 mm hoog, 750 mm diep (diepte van de koelunit 550 mm) en 1000 mm breed; zonder zijpanelen 920 mm breed. Verder is het meubel voorzien van digitale temperatuurinstelling en uitlezing, automatische ontdooiing en dooiwaterverdamping.

Informatie: Cooling Equipment Nederland, Soest, (035) 621 85 00.

Reageer op dit artikel