nieuws

Warmtestraler onder de parasol

Horeca

VN-PLU in Breda introduceert deze maand een infrarood warmtestraler voor zijn parasolsysteem. De warmtestraler is vervaardigd uit roestvaststaal en opgebouwd uit hoogwaardige componenten. Door het toegepaste design is de warmtestraler volledig geïntegreerd in de parasol, zowel in geopende als in gesloten stand. Voordelen als veiligheid, gevoelstemperatuur, eenvoudige bediening en efficiëntie staan garant voor een omzetverhogend […]

VN-PLU in Breda introduceert deze maand een infrarood warmtestraler voor zijn parasolsysteem. De warmtestraler is vervaardigd uit roestvaststaal en opgebouwd uit hoogwaardige componenten.

Door het toegepaste design is de warmtestraler volledig geïntegreerd in de parasol, zowel in geopende als in gesloten stand. Voordelen als veiligheid, gevoelstemperatuur, eenvoudige bediening en efficiëntie staan garant voor een omzetverhogend accessoire op het parasolsysteem. Ook is de warmtestraler volgens VN-PLU storing- en onderhoudvrij.

Informatie: VN-PLU Parasol-Systems, Breda, tel. (076) 587 30 54

Reageer op dit artikel