nieuws

Losse thee in kartonnen theebus

Horeca

Simon Lévelt heeft sinds kort losse thee in kartonnen theebussen met een inhoud van 500 gram. Het voordeel hiervan is dat er nu minder thee op voorraad is te houden. Bovendien zijn er meerdere smaken op de theekaart te zetten. De theebussen zijn handig in het gebruik door de ruime, hersluitbare opening. Er is keuze […]

Simon Lévelt heeft sinds kort losse thee in kartonnen theebussen met een inhoud van 500 gram. Het voordeel hiervan is dat er nu minder thee op voorraad is te houden. Bovendien zijn er meerdere smaken op de theekaart te zetten.

De theebussen zijn handig in het gebruik door de ruime, hersluitbare opening. Er is keuze uit tien smaken, waarvan vijf biologisch met EKO-keurmerk. Echte theeliefhebbers zullen een kopje van deze losse thee zeker waarderen.

Informatie: Simon Lévelt, Haarlem, tel. (023) 5122522

Reageer op dit artikel