nieuws

Pure sappen in nieuwe verpakking

Horeca

Riedel Drinks bracht half juli, speciaal voor grootverbruikers, appelsientje professioneel en goudappeltje professioneel in een nieuwe 1,5 liter verpakking op de markt. Deze nieuwe verpakking is voorzien van een schroefdop, waardoor de kwaliteit van het product gewaarborgd blijft. Tevens zijn de pakken voorzien van een aangepast design. Appelsientje en goudappeltje professioneel zijn lekkere pure sappen, […]

Riedel Drinks bracht half juli, speciaal voor grootverbruikers, appelsientje professioneel en goudappeltje professioneel in een nieuwe 1,5 liter verpakking op de markt.

Deze nieuwe verpakking is voorzien van een schroefdop, waardoor de kwaliteit van het product gewaarborgd blijft.

Tevens zijn de pakken voorzien van een aangepast design. Appelsientje en goudappeltje professioneel zijn lekkere pure sappen, zonder enige toevoeging. De sappen bevatten uitsluitend de van nature in sinaasappels en appels aanwezige suikers.

Informatie: Riedel Drinks, Ede, tel. (0318) 439200

Reageer op dit artikel