nieuws

Verbandkoffer met blauwe pleisters

Horeca

Nieuw in het assortiment van Bunzl is de design verbandkoffer met ingebouwde pleisterdispenser. Deze stijlvolle verbandkoffer voldoet aan de ARBO-B norm voor verbandkoffers. Op het deksel is een pleisterdispenser ingebouwd. De pleisters zijn zo uit de dispenser te trekken en direct gereed voor gebruik. In het kader van HACCP is er een food-versie verkrijgbaar met […]

Nieuw in het assortiment van Bunzl is de design verbandkoffer met ingebouwde pleisterdispenser. Deze stijlvolle verbandkoffer voldoet aan de ARBO-B norm voor verbandkoffers. Op het deksel is een pleisterdispenser ingebouwd. De pleisters zijn zo uit de dispenser te trekken en direct gereed voor gebruik.

In het kader van HACCP is er een food-versie verkrijgbaar met blauwe pleisters met metaalfolie. Verder is de koffier voorzien van een handige beugel, waardoor de koffer aan de wand is te monteren of staand is te plaatsen.

Informatie: Bunzl Outsourcing Services, Amsterdam, tel. (020) 4097200

Reageer op dit artikel