nieuws

Bar on wheels

Horeca

B-Flexx, Style on wheels, is een nieuw concept mobiele bar ontwikkeld door RMR. Dit concept biedt veel mogelijkheden voor feesten en evenementen. ‘De verschillende bars zijn binnen enkele minuten makkelijk en op allerlei manieren aan elkaar te koppelen, van achthoek tot z-opstelling,’ aldus de leverancier. De bars zijn gemaakt van onderhoudsarm en duurzaam materiaal met […]

B-Flexx, Style on wheels, is een nieuw concept mobiele bar ontwikkeld door RMR. Dit concept biedt veel mogelijkheden voor feesten en evenementen. ‘De verschillende bars zijn binnen enkele minuten makkelijk en op allerlei manieren aan elkaar te koppelen, van achthoek tot z-opstelling,’ aldus de leverancier.

De bars zijn gemaakt van onderhoudsarm en duurzaam materiaal met de warme uitstraling van hout. Behalve voor het tappen van een biertje is de B-Flexx, Style on wheels ook te gebruiken als balie, garderobe en bar- of koelbuffet. Vanaf begin volgende jaar zijn de mobiele bars via dealers leverbaar.

Informatie: RMR Interieurbouw, Moergestel, tel. (013) 513 06 96.

Reageer op dit artikel