nieuws

Margarine in kuip van twee kilo

Horeca

Van Dijk Food heeft het foodservice-assortiment van Gouda’s Glorie in een nieuw jasje gestoken. Daarbij hoort ook de margarine, die voortaan in een nieuwe, bedrukte tweekilokuip verkrijgbaar is. De nieuwe verpakking heeft een professionele uitstraling gekregen en is duurzaam in gebruik. Het product heeft 40 procent linolzuur en is zowel om te smeren als voor […]

Van Dijk Food heeft het foodservice-assortiment van Gouda’s Glorie in een nieuw jasje gestoken. Daarbij hoort ook de margarine, die voortaan in een nieuwe, bedrukte tweekilokuip verkrijgbaar is.

De nieuwe verpakking heeft een professionele uitstraling gekregen en is duurzaam in gebruik. Het product heeft 40 procent linolzuur en is zowel om te smeren als voor het bakken van gerechten te gebruiken.

Informatie: Van Dijk Food Products, Lopik, tel. (0348) 55 89 11.

Reageer op dit artikel