nieuws

Sauzen voor profs

Horeca

Caterplan voegde de sauzen van Knorr ‘à la minute’ en Garde d’Or samen tot een assortiment onder de naam Knorr Garde d’Or Sauzen. Hiermee is het aanbod beter afgestemd op de wensen van de professionele chef. Gebonden Kalfsjus en Satésaus zijn aan het assortiment toegevoegd en de recepturen van Demi-Glace en Rode wijnsaus zijn vernieuwd. […]

Caterplan voegde de sauzen van Knorr ‘à la minute’ en Garde d’Or samen tot een assortiment onder de naam Knorr Garde d’Or Sauzen. Hiermee is het aanbod beter afgestemd op de wensen van de professionele chef. Gebonden Kalfsjus en Satésaus zijn aan het assortiment toegevoegd en de recepturen van Demi-Glace en Rode wijnsaus zijn vernieuwd.

Bovendien is de hele lijn in het nieuw gestoken, om het onderscheid tussen basis- en afgeleide sauzen te vergroten.Ook zijn de liquide fonds van Knorr en Garde d’Or samengevoegd en heten voortaan Garde d’Or Fonds.

Informatie: Caterplan Service Center, Rotterdam, tel. (010) 439 43 08 of www.caterplan.nl.

Reageer op dit artikel