nieuws

Visconserven in luxe verpakking

Horeca

Sangiolaro is op de Sial 2002 in Parijs genomineerd voor de beste innovatie van het jaar, maar is nu al bij Kweker verkrijgbaar. De range producten van Sangiolaro omvatten verschillende visconserven waaronder rode tonijn. ‘Rode tonijn uit de Middellandse zee heeft de hoogste kwaliteit die er is. Hoewel de geelvin tonijn vaak (onterecht) beschouwd wordt […]

Sangiolaro is op de Sial 2002 in Parijs genomineerd voor de beste innovatie van het jaar, maar is nu al bij Kweker verkrijgbaar. De range producten van Sangiolaro omvatten verschillende visconserven waaronder rode tonijn. ‘Rode tonijn uit de Middellandse zee heeft de hoogste kwaliteit die er is. Hoewel de geelvin tonijn vaak (onterecht) beschouwd wordt als meest prestigieus, zijn het toch de eigenschappen van deze rode tonijn die hem onderscheidt in zijn soort’, aldus Kweker

De kwaliteit van de producten tezamen met de luxe verpakking zorgt ervoor dat Sangiolaro producten zich onderscheiden van de andere visconserven.

Informatie: Kweker, J. Sloof, Amsterdam, tel. (020) 606 36 06.

Reageer op dit artikel