Maaltijdsalades in portieverpakking

Johma speelt met portion packs maaltijdsalades van 80 gram in op de vraag naar geportioneerde merkproducten bij lunch, maaltijd of snack. Het assortiment bestaat uit fris-knapperige rauwkostsalades, alle op basis van groente, en een pastasalade. De portion packs zijn verkrijgbaar in de rauwkostvarianten Amerikaanse Coleslaw, Oosterse salade, rode bietjes, pasta kip-pesto en Waldorf-salade. De salades

Johma speelt met portion packs maaltijdsalades van 80 gram in op de vraag naar geportioneerde merkproducten bij lunch, maaltijd of snack. Het assortiment bestaat uit fris-knapperige rauwkostsalades, alle op basis van groente, en een pastasalade. De portion packs zijn verkrijgbaar in de rauwkostvarianten Amerikaanse Coleslaw, Oosterse salade, rode bietjes, pasta kip–pesto en Waldorf-salade. De salades zijn voorverpakt, dus hygiënischer en efficiënter in gebruik.

Bovendien sluit de ronde verpakking aan bij de portion packs brood- en toastsalades. Verkrijgbaar in een omverpakking van acht stuks.

Informatie: Johma Nederland, Losser, tel. (053) 537 34 00, www.johma.com.