nieuws

Rauwkostsalades voor profs

Horeca

Als smakelijk antwoord op de groeiende vraag naar frisse, lichte en gezonde salades, introduceerde Johma in oktober vier kant-en-klare rauwkostsalades in emmerverpakkingen van 2,5 kilo. De Amerikaanse Coleslaw (voorheen Westlandse rauwkostsalade), Oosterse salade, rode bietjes en Franse venkel-rauwkostsalades hebben allen herkenbare ingrediënten op basis van groente en een lichte dressing. De rauwkostsalades zijn geschikt in […]

Als smakelijk antwoord op de groeiende vraag naar frisse, lichte en gezonde salades, introduceerde Johma in oktober vier kant-en-klare rauwkostsalades in emmerverpakkingen van 2,5 kilo. De Amerikaanse Coleslaw (voorheen Westlandse rauwkostsalade), Oosterse salade, rode bietjes en Franse venkel-rauwkostsalades hebben allen herkenbare ingrediënten op basis van groente en een lichte dressing.

De rauwkostsalades zijn geschikt in combinatie met lunch- en dinergerechten, maar ook in saladbars en buffetten.

Informatie: Johma Nederland, Losser, tel. (053) 537 34 00, www.johma.com.

Reageer op dit artikel