Betalen met de gms

Quality Equipment (leverancier van betaalsystemen) bracht onlangs een portable GSM-PIN-terminal op de markt. Hiermee is het mogelijk om te pinnen vanaf een mobiele telefoon. Doordat de terminal gebruikmaakt van het landelijke GSM-netwerk, is er overal en op elk moment bereik. De terminal is compact, licht en voorzien van een vaste telefoonaansluiting. De GSM is vooralsnog

Quality Equipment (leverancier van betaalsystemen) bracht onlangs een portable GSM-PIN-terminal op de markt. Hiermee is het mogelijk om te pinnen vanaf een mobiele telefoon.

Doordat de terminal gebruikmaakt van het landelijke GSM-netwerk, is er overal en op elk moment bereik. De terminal is compact, licht en voorzien van een vaste telefoonaansluiting. De GSM is vooralsnog geschikt voor pinbetalingen en creditcardacceptatie (Eurocard/Mastercard en Visa), maar zal in de toekomst ook de Chip accepteren. De GSM-variant is een aanvulling op de vorig jaar geïntroduceerde Smash PIN-terminal. Deze terminal bevat alle betaalmogelijkheden, zoals PIN, Chip en Creditcard.

Informatie: Quality Equipment Benelux, Ridderkerk, tel. (0180) 442442