Marinades en kruiden voor grillades

Kweker bracht onlangs een complete range topkwaliteit marinades en kruiden op de markt, ontwikkeld door de Belgische topkok Peter de Clerq (restaurant Elckerlijc). Een van de bijzondere varianten zijn de vuurkruiden. Bij contact met de hete kolen scheiden de kruiden etherische oliën af, die de producten een rokerige smaak geven. Tevens is het kookboek 'Eigentijds

Kweker bracht onlangs een complete range topkwaliteit marinades en kruiden op de markt, ontwikkeld door de Belgische topkok Peter de Clerq (restaurant Elckerlijc).

Een van de bijzondere varianten zijn de vuurkruiden. Bij contact met de hete kolen scheiden de kruiden etherische oliën af, die de producten een rokerige smaak geven. Tevens is het kookboek 'Eigentijds barbecuen' van Peter de Clerq verkrijgbaar bij de Kweker. Hierin staan heerlijke recepten, handige basisbereidingen en allerlei tips.

Informatie: J. Kweker, J. Sloof, Amsterdam, tel 020 - 60 63 606