nieuws

Diepvriesgroenten ready-to-portion

Horeca

Bonduelle introduceert deze maand bloemkool en Hollandse snijbonen Ready-to-Portion. De bloemkool Ready-to-Portion is aangemaakt met een bechamelcoating van 10 procent. Dit betekent dat er geen saus op het bord kan lopen en bij het portioneren geen saus in de zak overblijft. In tegenstelling tot de traditionele Hollandse snijbonen, zijn de Hollandse snijbonen Ready-to-Portion volgens het […]

Bonduelle introduceert deze maand bloemkool en Hollandse snijbonen Ready-to-Portion. De bloemkool Ready-to-Portion is aangemaakt met een bechamelcoating van 10 procent. Dit betekent dat er geen saus op het bord kan lopen en bij het portioneren geen saus in de zak overblijft.

In tegenstelling tot de traditionele Hollandse snijbonen, zijn de Hollandse snijbonen Ready-to-Portion volgens het Minute-procédé bereid en perfect gaar.Beide producten zijn voorzien van basiskruiding en een coating tegen uitdroging. Met behoud van vitamines en mineralen zijn de groenten direct te portioneren en te regeneren in diverse menu’s.

Informatie: Bonduelle Food service, Eindhoven, tel. (040) 261 88 33 of www.bonduelle-foodservice.com.

Reageer op dit artikel