nieuws

Driemanschap neemt Hotels van Oranje over

Horeca

De drie directieleden van Hotels van Oranje in Noordwijk, Bert van Ewijk, Corné van Haastrecht en Jaap Liethof, hebben de exploitatie overgenomen van de twee eigenaren van het hotel, Bram Mol en Charles de Boer.

Volgens commercieel directeur Liethof zal de management buy-out niet leiden tot een andere koers: ‘We gaan door op de huidige voet.’Volgens eigenaar Mol waren meerdere grote internationale hotels geïnteresseerd in de Hotels van Oranje. De overname door de drie directieleden garandeert volgens hem de continuïteit van de bedrijfscultuur.

Liethof: ‘We waren in de afgelopen jaren medeverantwoordelijk voor de koers van Hotels van Oranje. Dan zou het wat onwerkelijk zijn om nu rigoureus het roer om te gooien.’Overigens blijft het onroerend goed in handen van Mol en De Boer. Hotels van Oranje is één van de grootste Nederlandse congres- en vergadercentra van ons land. Het beschikt over 50 zalen en board rooms, 288 hotelkamers en drie restaurants. Van de 178 congressen die in 2001 in Noordwijk plaatsvonden, nam Hotels van Oranje er 82 voor z’n rekening.

Reageer op dit artikel