nieuws

Hotel Inntel Zutphen wint Nijstenprijs

Horeca

De Ondernemingsraad van het Golden Tulip Resort Hotel Inntel Zutphen is dit jaar de winnaar geworden van de Nijstenprijs. Woensdagmiddag nam de voorzitter van de winnende OR de prijs in ontvangst tijdens de Horecava. De Nijstenprijs is een initiatief van het Bedrijfschap Horeca en Catering en uitgereikt door Johan Stekelenburg, burgemeester van Tilburg. Golden Tulip ontvangt een uniek beeldje en een cheque ter waarde van € 1150,-.

De Nijstenprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de best functionerende ondernemingsraad in de horeca-, catering- en recreatiebranche. De overige vijf genomineerde ondernemingsraden voor de prijs waren dit jaar:
* Amsterdam Marriott Hotel
* Park Loohorst
* Compass Group Nederland
* Vakantiepark Weerterberg BV
* McDonald’s Tilburg Zuid

Voorafgaand aan de uitreiking van de prijs vond een vragenronde een discussie plaats, waarbij ‘Het Betere Werk; handleiding voor veilig en gezond werken’ centraal stond. Tijdens deze bijeenkomst werd uitgebreid over de onderwerpen veiligheid en arbeidsomstandigheden gediscussieerd door vertegenwoordigers van de genomineerde ondernemingsraden, hun bestuurders, alsmede deskundigen op dit gebied.

Reageer op dit artikel