nieuws

Jaarlijks homo-evenement in Breda

Horeca

Het succes van de vorig jaar in Breda gehouden Roze Zaterdag krijgt een vervolg. De Stichting Gay Evenementen Breda gaat voortaan jaarlijks op de zaterdag voor Pinksteren ‘Pink Breda’ organiseren. De eerste editie vindt plaats op zaterdag 7 juni.

Volgens de organisatie heeft de gemeente Breda direct zijn medewerking aan het evenement toegezegd. Het programma van Pink Breda is vergelijkbaar met dat van de Roze Zaterdag. Het hoogtepunt vormt een grote optocht door de binnenstad van Breda. Verder is er een informatiemarkt van homovriendelijke organisaties op het Kasteelplein en staan er diverse optredens gepland. De Roze Zaterdag trok vorig jaar in Breda 15.000 bezoekers. Het was een van de hoogtepunten van de viering van het 750-jarig bestaan van de stad Breda.

Reageer op dit artikel