nieuws

Lanny van Waandel wint gouden Rational ClimaPlus Combi Trofee

Horeca

Tijdens de tweede wedstrijddag van de Nationale Convenience Kookwedstrijden draait het om het veroveren van de Gouden Rational ClimaPlus Combi Trofee. De trotse winaar van deze prijs is Lanny van Waandel van Tapperij Braai de Mug in Middelburg. Ook de tweede prijs vond een eigenaar in de vorm van Dylan Groen van restaurant Leipzig in Schiedam. Laatstgenoemde is tevens winnaar van het Zilveren Kalfsvleesmes.

De verovering van de derde plaats is voor Jaap Wiebenga van Hotel Krasnapolsky in Amsterdam, welke tevens winnaar is van de Zilveren Kikkoman Soja Trofee.

Het hoofdingrediënt tijdens de tweede wedstrijddag is kalfsvlees van de VanDrie Gorup. De koks kunnen enkel gebruik maken van de verkrijgbare ingrediënten uit de wedstrijdwinkel. Verplicht is het onder andere ook het gebruik van Kikkoman sojasaus en de Rational ClimaPlus oven. Bij de jurering let met bij het gebruik van de convenience producten er vooral op dat er werkelijk sprake was van tijd- en kostenbesparing. Tevens is de smaak, portionering, techniek en presentatie van belang.

Reageer op dit artikel