nieuws

Mayonaise voor sausdoseersystemen

Horeca

Voor horecaondernemers die met mayonaise werken in plaats van fritessaus, introduceert Remia nu mayonaise bag-in-boxverpakking. Tot voor kort was mayonaise alleen verkrijgbaar in emmers. De bag-in-boxmayonaise is geschikt voor de sausdoseersystemen SausMaster, SausJet en het Never Empty-systeem. Door de lucht- en lichtdichte bag-in-boxverpakking blijft de kwaliteit van de mayonaise optimaal. Bovendien hebben de zakken een […]

Voor horecaondernemers die met mayonaise werken in plaats van fritessaus, introduceert Remia nu mayonaise bag-in-boxverpakking. Tot voor kort was mayonaise alleen verkrijgbaar in emmers. De bag-in-boxmayonaise is geschikt voor de sausdoseersystemen SausMaster, SausJet en het Never Empty-systeem.

Door de lucht- en lichtdichte bag-in-boxverpakking blijft de kwaliteit van de mayonaise optimaal. Bovendien hebben de zakken een minimaal sausrestant. Mayonaise bag-in-box is verkrijgbaar in een doos met twee zakken van 7,5 liter.

Informatie: Remia, Den Dolder, afdeling Aftersales Horeca en Grootverbruik, tel. (0900) 23 57 36 42.

Reageer op dit artikel