nieuws

Meer bezoekers tijdens Winter Efteling

Horeca

Het aantal mensen dat dit jaar een bezoek heeft gebracht aan de Winter Efteling is gestegen in vergelijking met vorig jaar. Dit jaar bezochten 290.000 bezoekers het attractiepark tijdens de wintermaanden, terwijl het bezoekersaantal vorig jaar nog op 270.000 lag. Zondag was het park voor het laatst deze winter voor het publiek geopend.

De Winter Efteling bestaat nu vier jaar en is in het winterseizoen twintig dagen geopend. Het succes is volgens een woordvoerder van het park vooral te danken aan extra shows en activiteiten die voor kinderen worden gehouden. In 2002, het jaar waarin de Efteling vijftig jaar bestond, bezochten ruim 3.417.000 bezoekers het park. Vooral de nieuwe attractie PandaDroom trok veel belangstellenden.

Reageer op dit artikel