nieuws

Nederlandse voorzitter voor Europese JR

Horeca

Voor de eerste maal in het acht jarig bestaan van het samenwerkingsverband Les Jeunes Restaurateurs d’Europa levert niet Frankrijk maar een gastland de preses. Via loting is Nederland aangewezen als land dat de voorzitter naar voren schuift. Erwin Rozendal van hotel-restaurant De Beukenhof in Oegstgeest gaat die functie uitoefenen.

Tijdens het congres van de vereniging in Amsterdam op 28 en 29 maart zal Rozendal aantreden. Hij is momenteel vice-voorzitter van de club van 21 jonge restauranthouders in Nederland.

Het is de eerste keer dat Nederland gastland is. Tijdens de bijeenkomst in Amsterdam komen zo’n 200 deelnemers uit acht verschillende landen waar de vereniging actief is. Naast vergaderen zijn er verschillende gala’s: een in de Beukenhof en één in de Beurs van Berlage.

Reageer op dit artikel