nieuws

Nieuwe samenwerkingsovereenkomst huiscateraars Beurs van Berlage

Horeca

Onlangs is in de Beurs van Berlage in Amsterdam een nieuwe samenwerkingsovereenkomst gesloten tussen de Beurs van Berlage Concert & Congreszalen enerzijds en de Arjan van Dijk Groep en Maison van den Boer anderzijds.

Op basis van exclusiviteit gaan laatstgenoemden in het noordelijk deel van de Beurs van Berlage samen de catering ten behoeve van congressen, diners, recepties, bedrijfsfeesten verzorgen.

In het noordelijk deel zijn de Yakult Zaal, de Graanbeurszaal, de Beursfoyer en de Keurzaal de belangrijkste zalen. Naast beide huiscateraars blijft de eigen horeca-afdeling van Beurs van Berlage actief bij catering rondom concerten en de wat eenvoudigere catering bij congressen en recepties.

Reageer op dit artikel