nieuws

Portiecupjes voor veelzijdig gebruik

Horeca

Ellipso is een modern vormgegeven, stapelbaar en magnetrongeschikt portiecupje met deksel van Gelpa Verpakkingen. Deze cups maken het mogelijk om kleine porties sausjes, dressings en dips, maar ook kruidenboter of jam te verpakken. De cups zijn ovaal van vorm en hebben een breder dipoppervlak dan ronde cups. De portiecupjes zijn leverbaar in zwart of transparant […]

Ellipso is een modern vormgegeven, stapelbaar en magnetrongeschikt portiecupje met deksel van Gelpa Verpakkingen. Deze cups maken het mogelijk om kleine porties sausjes, dressings en dips, maar ook kruidenboter of jam te verpakken. De cups zijn ovaal van vorm en hebben een breder dipoppervlak dan ronde cups.

De portiecupjes zijn leverbaar in zwart of transparant en zijn voorzien van een strak sluitend, helder transparant deksel waardoor er geen lekkage is. Ze zijn makkelijk stapelbaar en gemaakt van stevig materiaal. Verkrijgbaar in de maten 30, 60, 90 en 120 cc.Informatie: Gelpa Verpakkingen, Arnhem, tel. (026) 384 38 38 of www.gelpa.com.

Reageer op dit artikel