nieuws

Tijdbesparende snelkoeler

Horeca

IRINOX, de producent van blast-chillers en shock-freezers, introduceerde onlangs de Logik Chill. Deze machine verkort de terugkoeltijd met nog eens 30 procent, waarbij bevriezing vanDaardoor droogt het product niet uit. ,,Onze blast-chillers en shock-freezers onderscheiden zich vanwege het hoge rendement van de koelmachine (95 procent). het productoppervlak is uitgesloten. Producten zijn rechtstreeks vanuit de ovens […]

IRINOX, de producent van blast-chillers en shock-freezers, introduceerde onlangs de Logik Chill. Deze machine verkort de terugkoeltijd met nog eens 30 procent, waarbij bevriezing vanDaardoor droogt het product niet uit. ,,Onze blast-chillers en shock-freezers onderscheiden zich vanwege het hoge rendement van de koelmachine (95 procent). het productoppervlak is uitgesloten.

Producten zijn rechtstreeks vanuit de ovens met een temperatuur van meer dan 70 graden Celsius direct terug te koelen’’, aldus de producent. Het product behoudt zijn kwaliteit, geur, kleur en smaak en verdrievoudigt zijn houdbaarheid. Dit stelt de chef-kok in staat om beter in te kopen en het werk beter te organiseren.

Informatie: IRINOX Holland, Uden, tel. (0413) 24 84 04 of www.irinox.com.

Reageer op dit artikel