nieuws

Wedstrijd ‘Beste gastheer of gastvrouw 2003’ start 1 maart

Horeca

Vanaf 1 maart tot en met 30 april kunnen belangstellenden hun favoriete gastheer of -vrouw nomineren voor de wedstrijd Beste gastheer of gastvrouw van 2003. Dit kan via de website www.ahgp.nl. De 21 genomineerden zullen vervolgens deelnemen aan de horecawedstrijd en een gooi doen naar de ‘Alliance Hennessy Gastvrijheidsprijs’, die op 5 juni wordt uitgereikt.

De winnaar ontvangt naast de wisseltrofee een beeld van kunstenaar Lou Thissen én een stage op Château de Bagnolet, de thuisbasis van de familie Hennessy in de Cognac in Frankrijk.

De organisatie heeft met deze wedstrijd als doel de bediening van het restaurant in de schijnwerpers zetten. Zeven restaurantallianties nemen deel aan de wedstrijd, te weten Alliance Gastonomique Néerlandaise, Châteaux & Résidences Gastronomiques, Fine Eastern Restaurants, Jeunes Restaurateurs d’Europe, Les Patrons Cuisiniers, Relais du Centre Restaurants en Selected Indonesian Restaurants.

Reageer op dit artikel