nieuws

Win een prijs met uw mosselrecept

Horeca

Gerard de Groot van brasserie De Bruiloft in Vianen is een warm ‘aanhanger’ van de (hangcultuur)mossel. Momenteel is hij druk bezig om samen met collega’s een kookboek samen te stellen waarin de mossel centraal staat. Titel van de in juni te verschijnen publicatie is Mosseltijd. Naast recepten van bekende en minder fameuze Nederlandse en Belgische koks, is er nog een plek vrij voor een recept. Misschien wel van u!

Stuur uw favoriete mosselbereidingswijze naar info@mosseltijd.nl Er zijn mooie prijzen te winnen. Hoofdprijs is publicatie in het kookboek maar ook de tweede prijs is niet mis: een stage bij Cees Helder in Rotterdam. Voor de derde prijswinnaar is 100 kilo mosselen beschikbaar en verder zijn er nog 25 boeken Mosseltijd te vergeven.

Reageer op dit artikel