Sterke dispenser

Inhakend op het succes van hulsloos toiletpapier brengt Lotus Professional een roestvrijstalen dispenser, speciaal voor horecagelegenheden op de markt. Deze dispenser is ontwikkeld om vandalen minder kans te geven om schade aan de brengen. Qua vormgeving past de dispenser zowel in een trendy inrichting als in een klassiek interieur. De voordelen van hulsloos toiletpapier zijn

Inhakend op het succes van hulsloos toiletpapier brengt Lotus Professional een roestvrijstalen dispenser, speciaal voor horecagelegenheden op de markt. Deze dispenser is ontwikkeld om vandalen minder kans te geven om schade aan de brengen. Qua vormgeving past de dispenser zowel in een trendy inrichting als in een klassiek interieur. De voordelen van hulsloos toiletpapier zijn behalve dat het hygiënisch in gebruik is, het ook financieel aantrekkelijk is, meldt de leverancier.

Er passen twee rollen hulsloos toiletpapier in de dispenser. Dat zijn negen gewone toiletrollen. Bovendien is er geen afval meer van losse toiletrollen. De roestvrijstalen dispenser is eenvoudig schoon te houden.

Informatie: Lotus Professional, Cuijk, gratis klantenservice tel. : 00800-LOTUSPRO (56886666). Of www.lotusprofessional.nl.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.