nieuws

Gehaktmolen van de grachtengordel

Horeca

Die rechtse directe van kookgek Joop Braakhekke mag er wezen. Hij dreigde bokskampioen Arnold Vanderlyde knock-out te slaan. Vanderlyde, drievoudig Olympisch bronzen medaillewinnaar, was nauwelijks partij voor Braakhekke. De Amsterdamse ‘Garage-eigenaar’ wordt door de kenners nu al de nieuwe Bep van Klaveren genoemd en heeft de bijnaam ‘gehaktmolen van de grachtengordel’ gekregen.

Gehaktmolen van de grachtengordel

Aanleiding voor het treffen van de twee atleten waren de opnames voor het televisieprogramma Staatsloterij Magazine. In dit programma bezoekt Braakhekke wekelijks met zijn ‘gouden koets’ bekende Nederlanders om samen te koken. Het duel werd dan ook voortgezet achter het fornuis van het Active Grill Cooking Restaurant van het sporthotel Carlton De Brug bij Eindhoven, waar het duo een pittig gekruide Indische maaltijd kookte. Het hotel herbergt een van de grootste en modernste indoor sportclubs van Europa (De Brug Active). RTL4 zendt het programma vrijdag 25 april om 17.00 uur uit.

Aanleiding voor het treffen van de twee atleten waren de opnames voor het televisieprogramma Staatsloterij Magazine. In dit programma bezoekt Braakhekke wekelijks met zijn ‘gouden koets’ bekende Nederlanders om samen te koken. Het duel werd dan ook voortgezet achter het fornuis van het Active Grill Cooking Restaurant van het sporthotel Carlton De Brug bij Eindhoven, waar het duo een pittig gekruide Indische maaltijd kookte. Het hotel herbergt een van de grootste en modernste indoor sportclubs van Europa (De Brug Active). RTL4 zendt het programma vrijdag 25 april om 17.00 uur uit.

Reageer op dit artikel