nieuws

Binnen een kwartier een website via HTC

Horeca

In samenwerking met een internetbedrijf heeft Horeca & Catering Adviescentrum (HTC) een nieuwe dienst ontwikkeld, waar horecaondernemers binnen vijftien minuten zelf een eigen website kunnen bouwen. Via www.hospitalitysites.nl kan iedere horecaondernemer vanaf 19 september 2003 in tien stappen een eigen website samenstellen. De kosten van een website, inclusief registratie .nl domein, hosting, e-mailadres en ondersteuning bedragen € 180,- per jaar.

‘HTC heeft de afgelopen 25 jaar al vele horecabedrijven met veel succes begeleid bij het verbeteren van hun resultaat. Een internetsite kan bij rendementsverbetering een belangrijke rol spelen’, aldus Hayk Simons directeur van HTC en mede initiatiefnemer.

‘HTC heeft de afgelopen 25 jaar al vele horecabedrijven met veel succes begeleid bij het verbeteren van hun resultaat. Een internetsite kan bij rendementsverbetering een belangrijke rol spelen’, aldus Hayk Simons directeur van HTC en mede initiatiefnemer.

Reageer op dit artikel