nieuws

Brabantse topkoks koken voor goed doel

Horeca

Enkele topkoks uit Noord-Brabant koken op 26 september voor het goede doel tijdens het Amuse festival bij Landgoed Wolfslaar in Breda. De opbrengst van het evenement komt ten goede aan de Amphia Ziekenhuizen in Breda.

De Brabantse kookvedettes die tijdens Amuse in actie komen zijn Cas Spijkers, Albert Kooy, Dick Middelweerd, Ton Pinxten en Wolfslaar chef-kok Maarten Camps. De koks bereiden spannende gerechten uit de Spaanse en Portugese keuken. Edwin Raben, Sommelier van het Jaar, zorgt voor de wijn-spijscombinaties. Naast de culinaire prestaties van het Iberisch schiereiland kunnen gasten genieten van de melancholieke Portugese fado en stampende Spaanse flamenco-ritmes.

Voor een volledig verzorgde avond betalen gasten € 185,-. Met de opbrengst van het culinaire festival worden speeltuinen en –kamers ingericht in de Bredase Amphia Ziekenhuizen.

De Brabantse kookvedettes die tijdens Amuse in actie komen zijn Cas Spijkers, Albert Kooy, Dick Middelweerd, Ton Pinxten en Wolfslaar chef-kok Maarten Camps. De koks bereiden spannende gerechten uit de Spaanse en Portugese keuken. Edwin Raben, Sommelier van het Jaar, zorgt voor de wijn-spijscombinaties. Naast de culinaire prestaties van het Iberisch schiereiland kunnen gasten genieten van de melancholieke Portugese fado en stampende Spaanse flamenco-ritmes.

Voor een volledig verzorgde avond betalen gasten € 185,-. Met de opbrengst van het culinaire festival worden speeltuinen en –kamers ingericht in de Bredase Amphia Ziekenhuizen.

Reageer op dit artikel