nieuws

Cakeproducten van vertrouwde recepturen

Horeca

Hoogenboom Benelux ontwikkelde Jack’s Classics gebak, een nieuw diepvries gebak assortiment, verpakt in een full colour doos met een kleine doosinhoud. De productlijn bestaat uit verschillende cakeproducten, bavarois fruitgebakjes, muffins en dessertgebakjes. ‘De naam Jack’s Classics staat voor oude vertrouwde en beproefde recepturen, met een Amerikaanse knipoog’, aldus de producent. Hoogenboom Benelux ontwikkelde Jack’s Classics […]

Hoogenboom Benelux ontwikkelde Jack’s Classics gebak, een nieuw diepvries gebak assortiment, verpakt in een full colour doos met een kleine doosinhoud. De productlijn bestaat uit verschillende cakeproducten, bavarois fruitgebakjes, muffins en dessertgebakjes. ‘De naam Jack’s Classics staat voor oude vertrouwde en beproefde recepturen, met een Amerikaanse knipoog’, aldus de producent.

Hoogenboom Benelux ontwikkelde Jack’s Classics gebak, een nieuw diepvries gebak assortiment, verpakt in een full colour doos met een kleine doosinhoud. De productlijn bestaat uit verschillende cakeproducten, bavarois fruitgebakjes, muffins en dessertgebakjes. ‘De naam Jack’s Classics staat voor oude vertrouwde en beproefde recepturen, met een Amerikaanse knipoog’, aldus de producent.

. Het appelkaramel gebak is lekker bij de koffie, maar is ook als dessert te serveren met een bolletje ijs. De fruitiers zijn verrassend fris en de mini muffins vormen een originele aanvulling op een high tea assortiment.

Informatie: Hoogenboom Benelux, Rotterdam, tel. (010) 521 35 44 of www.hoogenboom-benelux.nl.

. Het appelkaramel gebak is lekker bij de koffie, maar is ook als dessert te serveren met een bolletje ijs. De fruitiers zijn verrassend fris en de mini muffins vormen een originele aanvulling op een high tea assortiment.

Informatie: Hoogenboom Benelux, Rotterdam, tel. (010) 521 35 44 of www.hoogenboom-benelux.nl.

Reageer op dit artikel