nieuws

Da Vinci dicht bij tweede Michelinster

Horeca

Het klinkt misschien arrogant, maar voor mijn gevoel zitten we dicht tegen een tweede ster aan.’ Petro Kools, gastheer en eigenaar van Da Vinci in Maasbracht, laat zijn gevoel spreken tijdens het tienjarig jubileumfeest van het bedrijf. Kools runt het restaurant samen met SVH Meesterkok en partner Margo Reuten.

Kools heeft sterk het vermoeden dat hun culinaire prestaties niet onopgemerkt blijven bij Michelin in Brussel. Na de eerste ster in 1999, lonkt de tweede. ‘Je weet natuurlijk nooit hoe het er bij Michelin aan toe gaat. Maar ik heb er een goed gevoel over.’ Over een paar maanden zullen Kools en Reuten weten of het klopt. In januari verschijnt de nieuwe uitgave van de restaurantgids van de bandenfabrikant.

Kools heeft sterk het vermoeden dat hun culinaire prestaties niet onopgemerkt blijven bij Michelin in Brussel. Na de eerste ster in 1999, lonkt de tweede. ‘Je weet natuurlijk nooit hoe het er bij Michelin aan toe gaat. Maar ik heb er een goed gevoel over.’ Over een paar maanden zullen Kools en Reuten weten of het klopt. In januari verschijnt de nieuwe uitgave van de restaurantgids van de bandenfabrikant.

Reageer op dit artikel