nieuws

Dancehal Hemkade furieus op burgemeester

Horeca

Dancehal Hemkade in Zaandam is woedend op burgemeester Vreeman. Die verbood vorige week plotseling het feest Bass Generation voor aanstaande vrijdag 19 september. De burgemeester vermoedt drugsgebruik tijdens het feest en denkt dat het zogeheten harddance evenement de openbare orde verstoort.

De Hemkade verloor ook een inderhaast aangespannen kort geding om de zaak toch open te krijgen. Pikant detail is dat het zelfde feest in de Hemkade eerder dit jaar zonder problemen verliep. De Zaanse dancehal en Vreeman hebben sinds begin 2002 een beleidsovereenkomst. Dit nadat twee stappers uit de Hemkade overleden na drugsgebruik. De Amsterdamse disco Powerzone biedt Bass Generation vrijdag nu onderdak.

De Hemkade verloor ook een inderhaast aangespannen kort geding om de zaak toch open te krijgen. Pikant detail is dat het zelfde feest in de Hemkade eerder dit jaar zonder problemen verliep. De Zaanse dancehal en Vreeman hebben sinds begin 2002 een beleidsovereenkomst. Dit nadat twee stappers uit de Hemkade overleden na drugsgebruik. De Amsterdamse disco Powerzone biedt Bass Generation vrijdag nu onderdak.

Reageer op dit artikel