nieuws

De l’Europe in Europese ranglijst

Horeca

Hotel de L’Europe in Amsterdam meldt trots een plaatsje te hebben gekregen in de World’s Best Awards 2003. Het internationale tijdschrift Travel & Leisure stelt jaarlijks deze hitlijst voor de beste Europese hotels op.

De l’Europe in Europese ranglijst

De L’Europe is het enige Nederlandse hotel in deze top 50 en staat op de 23e plaats. Het Four Seasons Hotel in Istanbul is volgens Travel & Leisure het beste Europese hotel. Het Four Seasons in Milaan komt de op de tweede plaats en derde is Ciragan Palace Hotel Kempinski eveneens in Istanbul.

De L’Europe is het enige Nederlandse hotel in deze top 50 en staat op de 23e plaats. Het Four Seasons Hotel in Istanbul is volgens Travel & Leisure het beste Europese hotel. Het Four Seasons in Milaan komt de op de tweede plaats en derde is Ciragan Palace Hotel Kempinski eveneens in Istanbul.

Reageer op dit artikel