nieuws

Donut met aardbeiensmaak

Horeca

Pinky Doony is nieuw in het assortiment Doony’s Donuts van Vandemoortele. Het is een donut met aardbeiensmaak en gedecoreerd met witte vermecelli. Deze nieuwe smaakvariant geeft een extra impuls aan de Doony-verkopen in (eet)café, broodjeszaak of restaurant. Pinky Doony is los verkrijgbaar in een doos van 2,088 kilo, waarin 36 stuks. Ook is de nieuwe […]

Pinky Doony is nieuw in het assortiment Doony’s Donuts van Vandemoortele. Het is een donut met aardbeiensmaak en gedecoreerd met witte vermecelli. Deze nieuwe smaakvariant geeft een extra impuls aan de Doony-verkopen in (eet)café, broodjeszaak of restaurant. Pinky Doony is los verkrijgbaar in een doos van 2,088 kilo, waarin 36 stuks. Ook is de nieuwe variant verkrijgbaar in de mixed box (D5).

Pinky Doony is nieuw in het assortiment Doony’s Donuts van Vandemoortele. Het is een donut met aardbeiensmaak en gedecoreerd met witte vermecelli. Deze nieuwe smaakvariant geeft een extra impuls aan de Doony-verkopen in (eet)café, broodjeszaak of restaurant. Pinky Doony is los verkrijgbaar in een doos van 2,088 kilo, waarin 36 stuks. Ook is de nieuwe variant verkrijgbaar in de mixed box (D5).

De donut is gemaakt volgens origineel Amerikaans recept en is een lekker tussendoortje. De diepgevroren donuts zijn kant en klaar. De ontdooitijd is ongeveer 30 tot 60 minuten bij kamertemperatuur.

Informatie: Vandemoortele, Roosendaal, tel. (0165) 52 37 50.

De donut is gemaakt volgens origineel Amerikaans recept en is een lekker tussendoortje. De diepgevroren donuts zijn kant en klaar. De ontdooitijd is ongeveer 30 tot 60 minuten bij kamertemperatuur.

Informatie: Vandemoortele, Roosendaal, tel. (0165) 52 37 50.

Reageer op dit artikel