nieuws

Drinkyoghurt in hersluitbaar 0,33 liter flesje

Horeca

Sinds deze maand is Vifit Optimel limoen van Campina ook voor cafetaria’s en broodjeszaken verkrijgbaar in een gemakkelijk hersluitbaar flesje van 0,33 liter. Optimel limoen is een drinkyoghurt met extra vitaminen. De zuiveldrank bevat nul procent vet en er is geen suiker aan toegevoegd. ‘Met Vifit spelen wij in op de behoefte aan gezonde voeding […]

Sinds deze maand is Vifit Optimel limoen van Campina ook voor cafetaria’s en broodjeszaken verkrijgbaar in een gemakkelijk hersluitbaar flesje van 0,33 liter. Optimel limoen is een drinkyoghurt met extra vitaminen. De zuiveldrank bevat nul procent vet en er is geen suiker aan toegevoegd. ‘Met Vifit spelen wij in op de behoefte aan gezonde voeding die niet te calorierijk is.

Sinds deze maand is Vifit Optimel limoen van Campina ook voor cafetaria’s en broodjeszaken verkrijgbaar in een gemakkelijk hersluitbaar flesje van 0,33 liter. Optimel limoen is een drinkyoghurt met extra vitaminen. De zuiveldrank bevat nul procent vet en er is geen suiker aan toegevoegd. ‘Met Vifit spelen wij in op de behoefte aan gezonde voeding die niet te calorierijk is.

Optimel in petfles is een uitstekende aanvulling op het huidige assortiment drinks’, aldus de fabrikant.

Informatie: Campina Foodservice, Best, tel. (0499) 33 68 00 of www.campina.com.

Optimel in petfles is een uitstekende aanvulling op het huidige assortiment drinks’, aldus de fabrikant.

Informatie: Campina Foodservice, Best, tel. (0499) 33 68 00 of www.campina.com.

Reageer op dit artikel