nieuws

Eerste diploma’s Hotel Management uitgereikt

Horeca

Voor de eerste maal heeft de Christelijke Hogeschool Nederland (CHN) in Leeuwarden diploma’s uitgereikt van de opleiding Hotel Management in deeltijd. Vrijdag 26 september vond de uitreiking plaats in Hotel Wysert in de Friese hoofdstad.

Bennie Buitenhuis (JMW Horeca uitzendbureaus), Douwe van Dijk (Hotel Wyswert), Remco Gerritsen (NH Naarden), Brenda de Zwaan (Hoge Hotelschool Leeuwarden) en Bauke Zuidema (Landgoed Lauswolt, Beetsterszwaag) zijn de eerste bezitters van het diploma. De opleiding Hotel Management startte in september 2000. De studie richt zich op werknemers in de gastvrijheidbranche die zich verder willen ontwikkelen in hun huidige functie ,of op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden.

De CHN is de enige aanbieder in Nederland van een HBO-opleiding Hotel Management in deeltijd. In tegenstelling tot de andere vier, ronde Remco Gerritsen de studie af in twee jaar in plaats van drie jaar.

Bennie Buitenhuis (JMW Horeca uitzendbureaus), Douwe van Dijk (Hotel Wyswert), Remco Gerritsen (NH Naarden), Brenda de Zwaan (Hoge Hotelschool Leeuwarden) en Bauke Zuidema (Landgoed Lauswolt, Beetsterszwaag) zijn de eerste bezitters van het diploma. De opleiding Hotel Management startte in september 2000. De studie richt zich op werknemers in de gastvrijheidbranche die zich verder willen ontwikkelen in hun huidige functie ,of op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden.

De CHN is de enige aanbieder in Nederland van een HBO-opleiding Hotel Management in deeltijd. In tegenstelling tot de andere vier, ronde Remco Gerritsen de studie af in twee jaar in plaats van drie jaar.

Reageer op dit artikel