nieuws

Evenement Tilburg Culinair gaat niet door

Horeca

Stichting Tilburg Culinair en Stichting Tilburg Wijnstad hebben uit piëteit met het overlijden van Burgemeester Johan Stekelenburg, in overleg met Gemeente Tilburg, besloten alle activiteiten in het weekend van 26 t/m 28 september a.s. te laten vervallen.

Bezoekers die reeds kaarten hebben gekocht voor de premiere-avond, vrijdag 26 september, kunnen deze bij de desbetreffende restaurateurs inleveren. Hierop zal het aankoopbedrag worden terug betaald.Sponsoren krijgen vanuit Stichting Tilburg Culinair schriftelijk bericht met nadere informatie.

Bezoekers die reeds kaarten hebben gekocht voor de premiere-avond, vrijdag 26 september, kunnen deze bij de desbetreffende restaurateurs inleveren. Hierop zal het aankoopbedrag worden terug betaald.Sponsoren krijgen vanuit Stichting Tilburg Culinair schriftelijk bericht met nadere informatie.

Reageer op dit artikel