nieuws

Gewapende overval op restaurant in Amersfoort

Horeca

Vrijdagavond is rond 22.15 uur een restaurant aan de Maanlander in Amersfoort overvallen. Een personeelslid kreeg een op een vuurwapen gelijkend voorwerp op zich gericht en moest onder deze bedreiging geld afgeven.

De dader, een man met een donkergekleurd uiterlijk, gekleed in een donkergrijze trui met capuchon, is na de overval weggelopen in de richting van de wijk Kattenbroek. De politie vraagt getuigen, die nog niet zijn gehoord, kontakt op te nemen via 0900-8844.

De dader, een man met een donkergekleurd uiterlijk, gekleed in een donkergrijze trui met capuchon, is na de overval weggelopen in de richting van de wijk Kattenbroek. De politie vraagt getuigen, die nog niet zijn gehoord, kontakt op te nemen via 0900-8844.

Reageer op dit artikel