nieuws

Grolsch Horeca Academie bestaat tien jaar

Horeca

De enige caféopleiding op HBO-niveau bestaat tien jaar. De Grolsch Horeca Academie heeft inmiddels al heel wat gediplomeerden afgeleverd. Ter gelegenheid van het jubileum verschijnt een boek waarin studenten, opleiders en brouwerij terugblikken op de eerste tien jaar.

128 Gediplomeerden heeft de Grolsch Horeca Academie tot dusver voortgebracht. Studenten van de opleiding werken fulltime in een horecabedrijf en komen daarnaast een dag per week naar de brouwerij voor lessen in marketing, praktijkgericht ondernemen, financieel management en personeel en organisatie. De opleiding duurt een jaar.

Het jubileumboek draagt de naam ‘Academici met passie – deel 2’ en is het vervolg op het in 1998 verschenen eerste deel. De uitgave is een initiatief van horeca-adviesbureau Lenting & Partners.

128 Gediplomeerden heeft de Grolsch Horeca Academie tot dusver voortgebracht. Studenten van de opleiding werken fulltime in een horecabedrijf en komen daarnaast een dag per week naar de brouwerij voor lessen in marketing, praktijkgericht ondernemen, financieel management en personeel en organisatie. De opleiding duurt een jaar.

Het jubileumboek draagt de naam ‘Academici met passie – deel 2’ en is het vervolg op het in 1998 verschenen eerste deel. De uitgave is een initiatief van horeca-adviesbureau Lenting & Partners.

Reageer op dit artikel