128 Gediplomeerden heeft de Grolsch Horeca Academie tot dusver voortgebracht. Studenten van de opleiding werken fulltime in een horecabedrijf en komen daarnaast een dag per week naar de brouwerij voor lessen in marketing, praktijkgericht ondernemen, financieel management en personeel en organisatie. De opleiding duurt een jaar.
Het jubileumboek draagt de naam ‘Academici met passie – deel 2’ en is het vervolg op het in 1998 verschenen eerste deel. De uitgave is een initiatief van horeca-adviesbureau Lenting & Partners.
128 Gediplomeerden heeft de Grolsch Horeca Academie tot dusver voortgebracht. Studenten van de opleiding werken fulltime in een horecabedrijf en komen daarnaast een dag per week naar de brouwerij voor lessen in marketing, praktijkgericht ondernemen, financieel management en personeel en organisatie. De opleiding duurt een jaar.
Het jubileumboek draagt de naam ‘Academici met passie – deel 2’ en is het vervolg op het in 1998 verschenen eerste deel. De uitgave is een initiatief van horeca-adviesbureau Lenting & Partners.