nieuws

Haagse topkoks koken bij culinair festival

Horeca

Na Amsterdam en Limburg is Den Haag aanstaand weekend, 27 en 28 september, gastheer van een nieuwe gastronomisch evenement: ‘proeven en genieten’. In perscentrum Nieuwspoort geven acht topkoks uit de regio Den Haag een kookles van een uur aan de bezoekers.

Enkele bekende Haagse of in de buurt van Den Haag wonende koks zijn Marcel van der Kleijn van Calla’s in Den Haag , Henk Savelberg van Savelberg in Voorburg en Erik van Loo van de Zwethheul in Delft. Verder zijn er verschillende proeverijen en zijn diverse leveranciers van drank en spijs present.

Voor de opening van het festival gaat topkok Savelberg samen met televisiekok Pierre Wind een publieke kookles geven aan politiek journalisten Wouke Scherrenburg en Frits Wester.

Enkele bekende Haagse of in de buurt van Den Haag wonende koks zijn Marcel van der Kleijn van Calla’s in Den Haag , Henk Savelberg van Savelberg in Voorburg en Erik van Loo van de Zwethheul in Delft. Verder zijn er verschillende proeverijen en zijn diverse leveranciers van drank en spijs present.

Voor de opening van het festival gaat topkok Savelberg samen met televisiekok Pierre Wind een publieke kookles geven aan politiek journalisten Wouke Scherrenburg en Frits Wester.

Reageer op dit artikel