nieuws

Horecaoffertes binnenkort aanvragen via Internet

Horeca

Horecaondernemers kunnen vanaf oktober hun offertes voor producten en diensten eenvoudig aanvragen via het Internet. De horecawebsite www.zibb.nl/horeca biedt horecaondernemers binnenkort de mogelijkheid online een offerteaanvraag geheel kosteloos te deponeren bij diverse leveranciers.

Zibb.nl/horeca heeft hiervoor een nieuwe, in de horeca nog niet bestaande, applicatie geprogrammeerd. De zogeheten Zibb.nl – Horecaofferte applicatie vormt een doorgeefluik voor horecaondernemers die op zoek zijn naar een nieuw product. Alle non-food producten in de horeca zijn ondergebracht in de toepassing. De applicatie levert horecaondernemers tijdbesparing op, geeft ze vergelijkmateriaal, maakt de markt transparant en bespaart zo uiteindelijk geld.

Bedenker Frits Seesink van Reed Business Information wijst op het gemak waarmee de horecaondernemer gebruik kan maken van deze gratis dienst. Seesink: ‘Een horecaondernemer selecteert een van de rubrieken, vult zijn n.a.w.-gegevens in en maakt zijn speciale wensen kenbaar in een open tekstveld. Vervolgens verstuurt Zibb.nl/horeca de aanvraag naar maximaal tien deelnemende leveranciers. De aanvrager kiest dan de leverancier die het beste aanbod doet. De aanvrager krijgt per e-mail een bevestiging van zijn verzoek, de leverancier zoekt contact met de aanvrager.’

Zibb.nl/horeca is de internetsite van de Horecabladgroep van Reed Business Information bv. Hieronder vallen onder andere de vakbladen Misset Horeca, Catering Magazine, Horeca Journal, FZ en Snackkoerier.

Geïnteresseerden kunnen mailen naar offerte.horeca@reedbusiness.nl.

Zibb.nl/horeca heeft hiervoor een nieuwe, in de horeca nog niet bestaande, applicatie geprogrammeerd. De zogeheten Zibb.nl – Horecaofferte applicatie vormt een doorgeefluik voor horecaondernemers die op zoek zijn naar een nieuw product. Alle non-food producten in de horeca zijn ondergebracht in de toepassing. De applicatie levert horecaondernemers tijdbesparing op, geeft ze vergelijkmateriaal, maakt de markt transparant en bespaart zo uiteindelijk geld.

Bedenker Frits Seesink van Reed Business Information wijst op het gemak waarmee de horecaondernemer gebruik kan maken van deze gratis dienst. Seesink: ‘Een horecaondernemer selecteert een van de rubrieken, vult zijn n.a.w.-gegevens in en maakt zijn speciale wensen kenbaar in een open tekstveld. Vervolgens verstuurt Zibb.nl/horeca de aanvraag naar maximaal tien deelnemende leveranciers. De aanvrager kiest dan de leverancier die het beste aanbod doet. De aanvrager krijgt per e-mail een bevestiging van zijn verzoek, de leverancier zoekt contact met de aanvrager.’

Zibb.nl/horeca is de internetsite van de Horecabladgroep van Reed Business Information bv. Hieronder vallen onder andere de vakbladen Misset Horeca, Catering Magazine, Horeca Journal, FZ en Snackkoerier.

Geïnteresseerden kunnen mailen naar offerte.horeca@reedbusiness.nl.

Reageer op dit artikel