nieuws

Hotelmanager: ‘terroristen 9/11 waren mijn gast

Horeca

Laura Wale was succesvol general manager van het ketenhotel Comfort Inn in Portland bij Washington. Tot 11 september 2001. Twee daders van de aanslagen op het World Trade Center bleken hij haar te hebben gelogeerd.

Ondervragingen van de FBI en de Amerikaanse media bezorgden haar zoveel stress, dat ze volledig instortte. Haar bazen bij Comfort Inn lieten haar vallen. Ze is bezig met een boek over haar ervaringen. De Amerikaanse krant Portland Press Herald publiceerde deze week een uitgebreid interview met Laura Wale.

Lees hier het verhaal van Laura.

Ondervragingen van de FBI en de Amerikaanse media bezorgden haar zoveel stress, dat ze volledig instortte. Haar bazen bij Comfort Inn lieten haar vallen. Ze is bezig met een boek over haar ervaringen. De Amerikaanse krant Portland Press Herald publiceerde deze week een uitgebreid interview met Laura Wale.

Lees hier het verhaal van Laura.

Reageer op dit artikel