nieuws

Inschrijftermijn ‘Ladies Only’ Chef’s Competition gestart

Horeca

De organisatie van de Ernest & Julio Gallo Winery ‘Ladies Only’ Chef’s Competition roept geïnteresseerden op deel te nemen aan deze kookwedstrijd. De finale van de enige competitie voor vrouwelijke, professionele koks in Nederland vindt plaats tijdens de vakbeurs EFFF in Maastricht in januari 2004.

Tijdens de derde achtereenvolgende ‘Ladies Only’ Chef’s Competition krijgen de vrouwelijke deelnemers drie wijnen uit California toegestuurd om vervolgens zelf gecreëerde gerechten (voor-, tussen- en hoofdgerecht) met motivatie in te sturen naar de wedstrijdorganisatie. Een vakjury onder aanvoering van Lady Chef of the Century Maartje Boudeling selecteert twintig kandidaten, die op 19 november in het ROC Aventus in Apeldoorn strijden in de kwartfinales.

Uiteindelijk gaan acht koks door naar de finale, gehouden tijdens de laatste beursdag van de EFFF. Bij de laatste editie van de kookwedstrijd begin dit jaar wist Femke Hutten van Restaurant Hazelbag in Hellevoetsluis de ‘Ladies Only’-trophy in de wacht te slepen.

De ‘Ladies Only’ Chef’s Competition staat open voor alle vrouwelijke koks in Nederland. Geïnteresseerden kunnen een deelnameformulier opvragen bij Frederiek Unger via het e-mailadres: frederiek.unger@wpc.nl .

Tijdens de derde achtereenvolgende ‘Ladies Only’ Chef’s Competition krijgen de vrouwelijke deelnemers drie wijnen uit California toegestuurd om vervolgens zelf gecreëerde gerechten (voor-, tussen- en hoofdgerecht) met motivatie in te sturen naar de wedstrijdorganisatie. Een vakjury onder aanvoering van Lady Chef of the Century Maartje Boudeling selecteert twintig kandidaten, die op 19 november in het ROC Aventus in Apeldoorn strijden in de kwartfinales.

Uiteindelijk gaan acht koks door naar de finale, gehouden tijdens de laatste beursdag van de EFFF. Bij de laatste editie van de kookwedstrijd begin dit jaar wist Femke Hutten van Restaurant Hazelbag in Hellevoetsluis de ‘Ladies Only’-trophy in de wacht te slepen.

De ‘Ladies Only’ Chef’s Competition staat open voor alle vrouwelijke koks in Nederland. Geïnteresseerden kunnen een deelnameformulier opvragen bij Frederiek Unger via het e-mailadres: frederiek.unger@wpc.nl .

Reageer op dit artikel