nieuws

Junkie XL en Yonderboi naar Amsterdam Dance Event

Horeca

De organisatie van het Amsterdam Dance Event (ADE) heeft de eerste namen bekendgemaakt van dj’s en artiesten die optredens geven tijdens het evenement. Het gaat onder anderen om Junkie XL (alias de Nederlander Tom Holkenborg), Yonderboi (Hongarije) en het Nederlandse talent Bastian.

ADE afficheert zichzelf als de grootste muziekconferentie voor elektronische muziek in Europa. Van 30 oktober tot en met 1 november verwacht de organisatie 1300 professionele deelnemers en ongeveer 25.000 bezoekers. Twaalf clubs en zalen doen mee aan het evenement.

De programmering voor ADE heeft dit jaar een internationaler karakter dan ooit tevoren, met artiesten uit Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Slovenië, België, Tsjechië, Hongarije en vanzelfsprekend Nederland. Junkie XL, die vorig jaar een wereldwijde hit scoorde met zijn bewerking van Elvis Presley’s A Little Less Conversation, verzorgt de belangrijkste lezing van het evenement.

ADE afficheert zichzelf als de grootste muziekconferentie voor elektronische muziek in Europa. Van 30 oktober tot en met 1 november verwacht de organisatie 1300 professionele deelnemers en ongeveer 25.000 bezoekers. Twaalf clubs en zalen doen mee aan het evenement.

De programmering voor ADE heeft dit jaar een internationaler karakter dan ooit tevoren, met artiesten uit Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Slovenië, België, Tsjechië, Hongarije en vanzelfsprekend Nederland. Junkie XL, die vorig jaar een wereldwijde hit scoorde met zijn bewerking van Elvis Presley’s A Little Less Conversation, verzorgt de belangrijkste lezing van het evenement.

Reageer op dit artikel