nieuws

Kipsnack met milde coating

Horeca

Friki introduceert een nieuwe snack voor horecabedrijven; de Chick’n’ Pops. Dit zijn krokante kipsnacks, voorzien van een milde Southern Fried coating. . De Chick’n’ Pops zijn snel en makkelijk te bereiden. Slechts twee minuten in de friteuse, of zes minuten in de oven. Met het gratis bijgeleverde consumentenbakje is eenvoudig een portie van 100 gram […]

Friki introduceert een nieuwe snack voor horecabedrijven; de Chick’n’ Pops. Dit zijn krokante kipsnacks, voorzien van een milde Southern Fried coating. . De Chick’n’ Pops zijn snel en makkelijk te bereiden. Slechts twee minuten in de friteuse, of zes minuten in de oven. Met het gratis bijgeleverde consumentenbakje is eenvoudig een portie van 100 gram te serveren aan klanten in het (eet) café.

Friki introduceert een nieuwe snack voor horecabedrijven; de Chick’n’ Pops. Dit zijn krokante kipsnacks, voorzien van een milde Southern Fried coating. . De Chick’n’ Pops zijn snel en makkelijk te bereiden. Slechts twee minuten in de friteuse, of zes minuten in de oven. Met het gratis bijgeleverde consumentenbakje is eenvoudig een portie van 100 gram te serveren aan klanten in het (eet) café.

Dit diepgevroren kipsnackje is verkrijgbaar in een doos van twee kilo, waarin met 20 gratis consumentenbakjes.

Informatie: Plusfood, Oosterwolde, tel. (0516) 56 67 00.

Dit diepgevroren kipsnackje is verkrijgbaar in een doos van twee kilo, waarin met 20 gratis consumentenbakjes.

Informatie: Plusfood, Oosterwolde, tel. (0516) 56 67 00.

Reageer op dit artikel