Biologische catering komt voort uit het overheidsbeleid dat in 2010 minimaal tien procent van het Nederlandse landbouwareaal biologisch moet zijn. Door de invoering van EKO-zuivel, EKO-broodjes en EKO-vergaderkoffie realiseert de divisie Catering van het FBU op jaarbasis nu al ongeveer tien procent van de omzet.
Ongeveer tienduizend medewerkers en studenten van de universiteit maken dagelijks gebruik van de cateringvoorzieningen in universiteitscentrum De Uithof en in de binnenstad van Utrecht.
Biologische catering komt voort uit het overheidsbeleid dat in 2010 minimaal tien procent van het Nederlandse landbouwareaal biologisch moet zijn. Door de invoering van EKO-zuivel, EKO-broodjes en EKO-vergaderkoffie realiseert de divisie Catering van het FBU op jaarbasis nu al ongeveer tien procent van de omzet.
Ongeveer tienduizend medewerkers en studenten van de universiteit maken dagelijks gebruik van de cateringvoorzieningen in universiteitscentrum De Uithof en in de binnenstad van Utrecht.