nieuws

Meer hoofdingrediënten in salades

Horeca

Johma Professioneel heeft haar Johma Broodjes Salades tonijn, zalm en kip-kerrie recepturen verbeterd met een nog hoger percentage hoofdingrediënt. Hiermee speelt de saladefabrikant in op de groeiende vraag naar pure en herkenbare smaken. ‘De Broodjes Salades hebben een voortreffelijke smaak en zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik op broodjes; stevig en zichtbaar rijker gevuld’, aldus […]

Johma Professioneel heeft haar Johma Broodjes Salades tonijn, zalm en kip-kerrie recepturen verbeterd met een nog hoger percentage hoofdingrediënt. Hiermee speelt de saladefabrikant in op de groeiende vraag naar pure en herkenbare smaken. ‘De Broodjes Salades hebben een voortreffelijke smaak en zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik op broodjes; stevig en zichtbaar rijker gevuld’, aldus Johma. De salades hebben een grover structuur, waardoor de salades beter op de broodjes blijven zitten.

Johma Professioneel heeft haar Johma Broodjes Salades tonijn, zalm en kip-kerrie recepturen verbeterd met een nog hoger percentage hoofdingrediënt. Hiermee speelt de saladefabrikant in op de groeiende vraag naar pure en herkenbare smaken. ‘De Broodjes Salades hebben een voortreffelijke smaak en zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik op broodjes; stevig en zichtbaar rijker gevuld’, aldus Johma. De salades hebben een grover structuur, waardoor de salades beter op de broodjes blijven zitten.

Bovendien zijn de grote ingrediënten duidelijk zichtbaar. Het assortiment leent zich goed voor eigen verfijning door de kok. De salades zijn ook geschikt voor counterpresentatie.

Informatie: Uniq Nederland, Losser, tel. (053) 537 34 00 of www.uniq.nl.

Bovendien zijn de grote ingrediënten duidelijk zichtbaar. Het assortiment leent zich goed voor eigen verfijning door de kok. De salades zijn ook geschikt voor counterpresentatie.

Informatie: Uniq Nederland, Losser, tel. (053) 537 34 00 of www.uniq.nl.

Reageer op dit artikel